Lentopalloseura Vuosaaren Viikingit pelaa 3-ja 4-sarjaa sekä veteraanipelejä ikäsarjoissa 50, 55 ja 60. Kaudella 2016-2017 treenaamme ja pelaamme seuraavasti: Kallahden palloiluhallissa, Kallahdenraitti 1, maanantaisin klo 19.00, tiistaisin Vuosaaren urheilutalolla klo 20:30 ja torstaina Vuosaaren urheilutalolla, Vuosaarentie 7, klo 20.00. Lisäksi pelailua satunnaisesti koulujen loma-aikaan. Kesäisin pelaamme viikoittain kaksi kertaa sisällä.
Vakioturnauksia: Linnavolley Savonlinnassa elokuussa, Homenokka Jyväskylässä syyskuussa, Pirkka-turnaus Tampereella marras- joulukuussa. Lisäksi SM-ikäluokat.
Liity mukaan, jos sinulla on useampia peli- ja treenivuosia takana. Ikävä kyllä seuralla ei ole harrastelijavuoroja.
Tervetuloa mukaan.
Yhteys: Jukka Isohanni 050 5976534

Laji Lentopallo
Kotipaikka Helsinki, Vuosaari
Sarja 3.-4.sarjat ja ikämiehet 50, 55 ja 60 .
Jäseniä 55 (Pelaajalista)
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.
Jukka, profiilikuva
Jukka

Hei. Varasin Vuorilinnasta paikat kahdelle joukkueelle Savonlinnaan. Eli 22 nopeita mahtuu nukkumaan omassa punkassa.
Oikein upeaa keskikesän juhlaa. Pitäkää sepalus kiinni ja ja veneessä ei seisota.

ERONEN

Mulle ja Pikku-Masalle yksi kämppä.Muistakaa lämpimät vaatteet Jussina ja kylmät juomat.

Matti

Hyvä kaima!

Jukka, profiilikuva
Jukka
Kirjaudu sisään lukeaksesi viesti.
Lue loput viestit

Yhteyshenkilö: Jukka Isohanni, jukka.isohanni@hel.fi