Lentopalloseura Vuosaaren Viikingit pelaa alue-ja paikallissarjaa sekä veteraanipelejä ikäsarjoissa 55 ja 60. Kaudella 2019-2020 treenaamme ja pelaamme seuraavasti: Kallahden palloiluhallissa, Kallahdenraitti 1, maanantaisin klo 19.00, ja torstaina Koukkusaarentie 9 klo 19 (kakkonen) sekä Vuosaaren urheilutalolla, Vuosaarentie 7, klo 20.00 (ykkönen). Lisäksi pelailua satunnaisesti koulujen loma-aikaan. Kesäisin pelaamme viikoittain kaksi kertaa sisällä.
Vakioturnauksia: Linnavolley Savonlinnassa elokuussa, Homenokka Jyväskylässä syyskuussa, Pirkka-turnaus Tampereella marras- joulukuussa. Lisäksi SM-ikäluokat.
Liity mukaan, jos sinulla on useampia peli- ja treenivuosia takana. Ikävä kyllä seuralla ei ole harrastelijavuoroja.
Tervetuloa mukaan.
Yhteys: Jukka Isohanni 050 5976534

Laji Lentopallo
Kotipaikka Helsinki, Vuosaari
Sarja Alue- ja paikallissarjat, ikämiehet
Jäseniä 72 (Pelaajalista)
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.
ojraty, profiilikuva
ojraty
Kirjaudu sisään lukeaksesi viesti.
Pekka

Seat Ibiza 1,4 Sport FGV-798 v.malli 2005, katsastus voimassa 3/2020 asti, siisti, täysin kunnossa, vetokoukku, kahdet hyvät renkaat. Ajettu reilut 300000km moottori pelaa kuin enkeli, ei syö öljyä. Täydellinen huoltokirja, yksi om. minä. Myyn tarpeettomana, tee tarjous. puh. 050-5264522.

Äitee

Lue loput viestit