Vuosaaren Viikingit etsii uusia pelaajia

Laji on lentopallo, joukkueen kotipaikka on Helsinki, Vuosaari ja pelattava sarja Alue- ja paikallissarjat, ikämiehet. Joukkueeseen kuuluu 69 jäsentä ja kalenterissa on 42 tulevaa treeniä tai peliä.

Lentopallojoukkue Vuosaaren Viikingit Helsingistä etsii pelaajia 3.- ja 4.-sarjaan ja ikämiehiin sarjoihin SM45, SM50, SM55 ja SM60.
Kaudella 2019-2020 treenaamme ja pelaamme seuraavasti: Kallahden palloiluhallissa, Kallahdenraitti 1, maanantaisin klo 19.00-21.00, Vuoniityn pk torstaisin klo 19 (kakkonen) Vuosaaren urheilutalolla torstaina klo 20-22 (ykkönen)
Liity mukaan, jos sinulla useita peli- ja treenivuosia takana. Seuralla ei tällä hetkellä ole vuoroja aloittelijoille tai harrastelijoille.

Yhteys: Jukka Isohanni 050 5976534

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 2 minuuttia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Vuosaaren Viikingit: kokoonpano