Vuosaaren Viikingit etsii uusia pelaajia

Laji on lentopallo, joukkueen kotipaikka on Helsinki, Vuosaari ja pelattava sarja Alue- ja paikallissarjat, ikämiehet. Joukkueeseen kuuluu 72 jäsentä ja kalenterissa on 28 tulevaa treeniä tai peliä.

Lentopallojoukkue Vuosaaren Viikingit Helsingistä etsii pelaajia 3.- ja 4.-sarjaan ja ikämiehiin sarjoihin SM45, SM50, SM55 ja SM60.
Kaudella 2019-2020 treenaamme ja pelaamme seuraavasti: Kallahden palloiluhallissa, Kallahdenraitti 1, maanantaisin klo 19.00-21.00, Vuoniityn pk torstaisin klo 19 (kakkonen) Vuosaaren urheilutalolla torstaina klo 20-22 (ykkönen)
Liity mukaan, jos sinulla useita peli- ja treenivuosia takana. Seuralla ei tällä hetkellä ole vuoroja aloittelijoille tai harrastelijoille.

Yhteys: Jukka Isohanni 050 5976534

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 17 minuuttia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Vuosaaren Viikingit: kokoonpano